Welkom bij B&O Info


Hallo. Wat fijn om u op de website van B&O Info te mogen begroeten.IMG_4171

Jij doet iets met media toch? Die vraag krijg ik nog weleens. Inderdaad, ik doe iets met media. Ik probeer mensen een stukje bewuster te maken als het gaat om gebruik van (digitale) media en van de invloed die media tegenwoordig op ons heeft. Mediabewuster en Informatiebewuster. Dus zelf kritisch en bewust deel leren nemen aan de mediale wereld van tegenwoordig en bijdragen aan het besef van de waarde van persoonlijke en bedrijfsvertrouwelijke informatie.

 

Van jong tot oud, voor scholen, bedrijven, kinderdagverblijven of stichtingen die zich richten op kwetsbare doelgroepen, met raad en daad sta ik paraat. Van praatje, tot workshop, van ouderavond tot training of hulp bij het ontwikkelen van beleid.

Waarom ik dit werk doe? Omdat ik vind dat iedereen een gelijke kans verdient in het deelnemen aan de wereld van nu. Niet iedereen is zich echter zo bewust, noch zo bekwaam. Door het inzetten van mijn kennis en ervaring, hoop ik een positieve bijdrage te leveren. Hierdoor gaat het niet alleen nu, maar ook in de toekomst veiliger en bewuster!

 

Neem gerust een kijkje zodat u een indruk van mijn werkzaamheden krijgt. Klik rechts bovenin het menu of klik op een van de uitgelichte pagina’s op de de homepage.

Nog een hele prettige dag gewenst en graag tot ziens.

Hartelijke groet van Mirjam.