Over Media Mini’s – een informatief gesprek voor ouders en verzorgers


media minisWe leven in een tijdperk waarin veel mensen regelmatig informatie over hun leven delen met anderen via digitale kanalen en social media. Sommigen hebben een eigen familie website, anderen delen berichten via Facebook, Twitter of Instagram. Delen is voor velen onderdeel van het dagelijks leven geworden.

Doordat digitale middelen voor steeds meer mensen toegankelijk zijn, zie je dat kinderen op steeds jongere leeftijd met media in aanraking komen. Daarbij zien we een groeiend aanbod van media gericht op jonge kinderen. Denk bijvoorbeeld aan een boekje van Sesamstraat, Sesamstraat op tv, maar ook Sesamstraat op de pc en de Z@ppelin app.

Heeft het digitale aanbod en gebruik door jonge kinderen invloed op hun ontwikkeling? Waar vind ik betrouwbare informatie over media aanbod voor jonge kinderen? Wat is de beste Nederlandse app voor kinderen van nul tot zes jaar? Waar kan ik terecht met vragen over mediagebruik voor (jonge) kinderen en zijn er tips voor mediagebruik?

Dit zijn vragen die allemaal beantwoord worden in het ongeveer anderhalf uur durende informatieve gesprek voor ouders en verzorgers Over Media Mini’s.

Wilt u samen praten over wat je nu wel en niet deelt over je kinderen en waarom?

Ook daarvoor bent u bij B&O Info aan het juiste adres en kan in het programma worden opgenomen!

Bent u werkzaam op of voor een kinderdagverblijf of basisschool en heeft u behoefte het thema Media voor de allerkleinsten eens onder de aandacht van de ouders en verzorgers te brengen?

Neem dan gerust contact op om te kijken wat B&O Info voor u kan betekenen.