Media Mini’s


spinternetKinderen komen op steeds jongere leeftijd met media in aanraking. De opkomst van spelcomputers en de tablet hebben hier enorm aan bijgedragen, met een steeds groter aanbod van media voor jonge kinderen tot gevolg. Zo is er Sesamstraat in een boek, Sesamstraat op tv, maar ook Sesamstraat op de pc.

Mediawijsheid voor deze jonge kinderen. Kan dat al? Jazeker kan dat!

B&O Info biedt speciaal voor de grootsten van een kinderdagverblijf en de kleuters van de basisschool, Media Mini’s aan (ongeveer in de leeftijd van drie tot zes jaar). Samen verschillende media benoemen en ontdekken, lekker knutselen rondom het thema media en uitleg over Internet op het niveau van deze kinderen; het kan allemaal in deze workshop die kan variëren van één uur tot drie keer één uur.

Afhankelijk van uw wensen, de beschikbare tijd en het budget, kan het programma op maat worden aangepast. Plezier en ontdekken staan in ieder geval voorop!

Zoekt u een leuke manier om met de jonge kinderen rondom het thema media aan de slag te gaan? Neem dan gerust contact op voor een workshop Media Mini’s.