Zet jezelf op de kaart


We leven in een digitaal tijdperk, dus zetten we ons zelf ook digitaal op de kaart. Toch?! Maar hoe?!Zet jezelf op de kaart

Na dit interactieve verhaal van ongeveer anderhalf uur, kunt u bewuster een keuze maken of en hoe u zichzelf (en uw bedrijf) op de digitale kaart kunt zetten.

U krijgt uitleg over wat sociale media eigenlijk zijn, er worden mythen besproken, u krijgt een overzicht van en uitleg over de meest populaire netwerken in Nederland, inzicht in de trends, informatie over hoe u zelf kunt beginnen op social media én tips. Uiteraard is er ruime gelegenheid tot het stellen van vragen en kan desgewenst het programma volledig op maat worden aangepast.Zet jezelf op de kaart topics

Deze presentatie is erg leuk en zeer geschikt als onderdeel van uw (vrouwen) netwerkbijeenkomst, voor clubs van geïnteresseerden en iedereen die wel hoort over social media of er iets mee doet maar graag meer inzicht zou willen krijgen.

Lees ter illustratie hier een persbericht van NOOVA, het netwerk voor vrouwelijke ondernemers of hier een artikel dat Faam Communicatie schreef naar aanleiding van de presentatie.

Heeft u interesse? Aarzel dan niet om contact op te nemen! Wellicht kan ik iets voor u betekenen.